VILLKOR & POLICY

Vi tycker det är viktigt att du känner dig trygg med att handla hos oss. Därför hoppas vi att du tar dig tid att läsa igenom våra KÖPVILLKOR och LEVERANSVILLKOR. Detta är för att du skall känna dig trygg med att handla hos oss och förstår vad du kan förvänta dig. Vi värnar om din integritet och ber dig läsa igenom våra INTREGRITETPOLICY och COOKIEPOLICY

Nedan har vi samlat frågor som vi får ofta om våra leveranser eller hur det går till att köpa en produkt från oss.

Hur lång är leveranstiden?
Vi räknar med att kunna leverera dina produkter inom 3-5 arbetsdagar. Läs mer om våra KÖPVILLKOR och LEVERANSVILLKOR

Hur levereras Kronans produkter om jag beställer på webben?

Har du beställt en produkt som är mindre än 3 cm hög och väger under 500 gram så skickar vi den som brev. Då kommer beställningen till din brevlåda eller körs ut med lantbrevbäring. Produkter som oftast går som brev är slangar, små reservdelar och mjuka produkter som regnskydd.

Har du beställt en Sulky/S eller produkter som sammanlagt väger mer än 2 kg så skickar vi med Postnord och tjänsten Mypack Collect. Då kommer du bli aviserad via sms om hos vilket ombud du kan hämta dina beställda produkter.

Har du beställt en Duo/S eller Cykel så levereras den helgfri vardag dagtid med Schenker.
Innan leverans kommer Schenker ringa upp dig på det mobilnummer som du angett vid beställning för att hitta lämplig dag för leverans.  Tänk på att dessa produkter är skrymmande och väger över 20 kg.

Vi svarar gärna på dina frågor via vår mail.

Hur fungerar garantin?
Vi tillämpar 1 års garanti och 3 års reklamationsrätt enligt konsumentköplagen. Observera att andrahandsköp inte omfattas av garanti.