PRESS OCH BILDER

För förfrågningar kring media och press som rör Kronan vänligen kontakta:

Maria Brunstedt
+ 46 708683329

maria@kronan.com

Pressmeddelande 2019-03-13
Kom och träffa Kronan på BARNmässan i Karlstad den 29-31 mars. Vi finns i monter B38 där vi erbjuder mässpriser samt att du kan provköra, känna och klämma på vår populära Kronan Duo/S och Kronan Sulky/S.
BARNmässan i Karlstad äger rum för 15:e året i rad och huserar på en 3 000 kvm stor yta i Racketcenter i Karlstad. En mässa om familj, barn & graviditet. Kronan är på plats tillsammans med 120 utställare – och vi ser fram emot att träffa just dig. Mässan utlovar barnteater, experimentshow, Röris, föreläsningar och annat bus och kul.

BARNmässan samlar in pengar till Childhood Foundation
Varje år samlar BARNmässan in pengar till en organisation som behöver stöttning – med utsatta barn i fokus. Tidigare exempel på förmånstagare är Röda Korset, Rädda Barnen, Min Stora Dag och Operation Smile. I år är mässans förmånstagare World Childhood Foundation som är en barnrättsorganisation som arbetar för att förhindra att barn utsätts för våld, sexuella övergrepp eller exploatering.

 Se gärna en film om mässan här och läs mer på http://www.barnmassan.se

 För mer information, kontakta gärna:
 Maria Brunstedt, vd för Kronan Trademark AB, maria@kronan.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pressmedelande 20180618

Det går redan nu bra att förboka Kronan Duo/S och Sulky/S är PFOC-fri och för att få en smuts- och vattenavisande textil använder OrganoTex. Detta är ett led i vårt arbete att skapa en bra miljö för barn och föräldrar. Du kan läsa mer om OrganoTex och deras senaste utmärkelser här

Pressmeddelande 20180214
Snart rullar det nya Kronan cyklar in på hemsidan
I mitten av mars rullar nya uppdaterade Kronan Cykel in på hemsidan, vi har ytterligare förfinat detaljer men du kommer känna igen den ikoniska konstruktionen och komforten. Vi återlanserar Damcykel i rosa, rött och svart med 3-växlar samt Herrcykel med 3-växlar i klassisk svart. Vi har redan många förfrågningar för företagscyklar, rullande reklam som du kan ställa överallt!