FRAKT & LEVERANSVILLKOR

När du har gjort en beställning samt valt betalsätt är leveranstiden normalt 3-5 arbetsdagar om inget annat anges i produkttexten. När dina varor levereras, tänk på att du alltid skall kunna visa legitimation vid utlämningen/leveransen. Endast personen med namnet på paketet får hämta ut det hos ombud eller vid leveranstillfället. Om du vill göra en adressändring efter att du har mottagit en leveransbekräftelse tillkommer en administrativ avgift på 295kr.

OBESERVERA
Perioden mellan 20 december 2019 – 8 januari 2020 kommer vi ej leverera beställda produkter eller lämna ut via vår lagerbutik. Alla ordrar kommer  att hanteras från den 8 januari 2020 och framåt. 

Din beställning kan hämtas kostnadsfritt i vår lagerbutik på Fågelsångsvägen 7 B i Vallentuna. Uthämtning sker via överenskommelse då vi inte har ordinarie öppettider. Vi kontaktar dig via sms för vilken dag som passar för uthämtning.

Om du har beställt en produkt som är tillfälligt slut kontaktar vi dig via e-post eller telefon gällande beräknat leveransdatum. Om den beställda produkten har utgått ur sortimentet har du möjlighet att avbryta köpet eller byta till en annan färg/ersättningsvara.

Hur din beställning levereras beror på vad du beställer, informationen nedan gäller för de vanligaste leveranserna:

Har du beställt en produkt som är mindre än 3 cm hög och väger under 500 gram så skickar vi den som brev.
kommer beställningen levereras till din brevlåda eller körs ut med lantbrevbäring. Produkter som oftast går som brev är slangar, små reservdelar och mjuka produkter som regnskydd. 

Har du beställt en Sulky/S eller produkter som sammanlagt väger mer än 2 kg så skickar vi med Postnord och tjänsten Mypack Collect.
Då kommer du bli aviserad via sms om hos vilket ombud du kan hämta dina beställda produkter. I de fall du väljer att inte lösa ut/ta emot ditt paket debiterar vi dig en hanteringsavgift på 395kr.

Har du beställt en Duo/S eller Cykel så levereras den helgfri vardag dagtid med Schenker.
Vid köp av cykel eller barnvagn sker leverans hem till din port på nedre bottenvåning under dagtid 09:00 – 16:00 av Schenker. Du aviseras per sms, telefon eller e-post innan leverans. Innan leverans kommer Schenker ringa upp dig på det mobilnummer som du angett vid beställning för att hitta lämplig dag för leverans.  Tänk på att dessa produkter är skrymmande och väger över 20 kg. 

Vi svarar gärna på dina frågor via vår mail.