KONTAKTA OSS

Om du vill kontakta oss skickar du ett e-mail till info@kronan.com Vi svarar normalt på 3-5 arbetsdagar. Just nu har vi lite längre svarstid är normalt och ber dig att ha tålamod. Har du inte fått svar av oss inom 7 dagar så ber vi dig skicka ditt mail igen. I några ärenden behöver vi lite mer information för att kunna hjälpa dig på bästa sätt, klicka här för att läsa om våra vanligaste ärenden och vilken information vi behöver från dig för att hanteringen skall gå snabbare.

HÄMTA DIN BESTÄLLNING ELLER BESÖK VÅR LAGERBUTIK

KRONAN BUTIK & VERKSTAD
Fågelsångsvägen 7B, Vallentuna
I vår butik kan du hämta din beställning som du lagt via vår hemsida, prova våra produkter och få utbildning i hur de fungerar. Vi tar endast emot besök genom tidsbokning som bokas via info@kronan.com. Har du redan en produkt från Kronan som är behov av service så bokar du tid via info@kronan.com, vi återkommer med bekräftelse på bokad tid.

ÅRE BARNVAGNAR
Parkvägen 3, Åre
I vår butik kan prova våra produkter och få utbildning i hur de fungerar, klicka här för våra öppettider. Har du redan en produkt från Kronan som är behov av service så bokar du tid via order@arebarnvagnar.se

Du når oss via info@kronan.com om du har frågor.

Kronan Trademark AB
Fågelsångsvägen 7B
18642 VALLENTUNA Sweden

Organisationsnummer: 556639-5777
Momsregisteringsnummer: SE556639577701
Företaget innehar F-skattsedel